Chiar dacă vrea să te facă să te simţi excelent în compania lui şi caută tot felul de poziţii şi mişcări în timpul actului sexual, tot vei putea observa o anumită înclinaţie spre o poziţie.

Ajunge mai uşor la orgasm dacă apelează la ea şi de aceea o preferă. Iată ce spune asta despre el!

Poziţia misionarului

Este cea mai cunoscută şi utilizată poziţie de-a lungul timpului. Bărbatul care preferă să facă sex în stil misionar iubeşte femeia de lângă el, este tandru cu ea şi are aceleaşi aşteptări din partea acesteia.

 

Cum această poziţie îi lasă tot controlul lui, este preferată de aceia care îşi doresc să coordoneze proiecte şi să le ducă la bun sfârşit şi în viaţa de zi cu zi, mai cu seamă în cea profesională.

În altă ordine de idei,acest bărbat este loial în relaţie şi nu fuge de resposabilităţi.

Pe la spate

În trecut se credea că în acest fel trebuie să facă sex un bărbat cu o femeie. Nu-i de mirare că nu există reprezentant al sexului tare care să nu iubească să facă sex astfel. Totuşi, cel care preferă să-şi penetreze partenera pe la spate nu poate fi considerat un bărbat romantic.

 

Îi place să experimenteze, să fie independent, iar legat de actul sexual are anumite temeri şi complexe pe care le ţine sub control în felul lui.

Femeia deasupra

Sunt multe variante ale acestei poziţii, iar diversiunea o poate face femeia,din moment ce ea deţine controlul asupra acţiunii.

Bărbatul care iubeşte să-şi vadă partenera deasupra nu este veriga slabă în relaţie. Nu se simte aşa şi nici ea nu crede asta. În subconştient, bărbatul care stă pe spate deţine controlul, mai precis îi permite ei să facă ce-şi doreşte (câtă vreme lucrurile se întorc în favoarea lui), dar lucrurile se pot schimba.

Poziţia lingură

Acest bărbat iubeşte atât acţiunea,cât şi romantismul în pat. Adoră să-şi ducă partenera spre orgasm în timp ce îi oferă toată dragostea lui şi afecţiunea de care este capabil. Îi place să audă complimente în timp ce face sex şi are nevoie de multă atenţie din partea femeii.

Stând în picioare

Sprijinit de un perete al dormitorului sau la duş,în picioare, această poziţie îi satisface la maximum pe unii bărbaţi. Mai exact, pe cei care iubesc aventura, care se plictisesc rapid şi care au nevoie constant de adrenalină.

Distribuie articolul: