Cu ultimul weekend din luna ianuarie la orizont, pregătim sărbătoarea pentru a încheia luna în stil grandios! Descoperă evenimente captivante și experiențe de neuitat care te vor încărca pozitiv și îți vor oferi o pauză binemeritată. Fie că îți dorești să explorezi spectacole artistice, să te bucuri de momente de socializare sau să te lași purtat de ritmurile unei petreceri, acest sfârșit de săptămână promite să fie plin de diversitate și distracție. Află mai multe despre cele mai atrăgătoare evenimente care vor marca ultimele zile ale lunii ianuarie și pregătește-te să fii parte din momente speciale!

NINO KATAMADZE, INSIGHT & N.RACHVELI cu Orchestra Filarmonicii

Nino Katamadze, primul glas al Georgiei, sosește în Chișinău pentru a împărtăși magia și pasiunea muzicală cu publicul de aici.
Artista este renumită pentru vocea ei puternică și expresivă, reușind să transmită emoții intense prin fiecare notă. Această artistă remarcabilă a devenit un simbol al muzicii georgiene, iar acum ai șansa unică de a experimenta farmecul său în Chișinău. Împreună cu formația INSIGHT și sub îndrumarea dirijorului Nikoloz Rachveli, Nino va oferi un spectacol memorabil, aducând în scenă un amestec captivant de jazz, blues, rock și world music
Când? 28 ianuarie, 19:00
Unde? Palatul Național „Nicolae Sulac”

BOEING – BOEING

“Boeing-Boeing” de Marc Camoletti, în regia lui Mihai Țărnă, aduce pe scenă o comedie de proporții mondiale, plină de poante și răsturnări de situație surprinzătoare. Bernard, arhitect de succes, jonglează cu trei logodnice stewardese, fiecare crezând că este unică în viața lui.
Călătoriți într-o zi amuzantă din viața lui Bernard, unde micul său paradis funcționează perfect cu ajutorul Bertei, menajera sa morocănoasă, dar fidelă, ce îndeplinește rolul de control al traficului aerian romantic. Vizita neașteptată a vechiului prieten Robert, zboruri modificate și un nou avion Boeing declanșează haosul, oferind publicului o porție generoasă de râsete.
Spectacolul promite o seară memorabilă într-un univers al coincidențelor amuzante.
Când? 27-28 ianuarie, 18:00 Unde? Teatrul Fără Nume

OPEN MIC

Descoperă magia comediei la OPEN MIC-ul săptămânal! Fiecare duminică, la adresa Alexei Șciusev 93, comedieni debutanți și experimentați își pun la încercare glumele într-o atmosferă memorabilă și plină de umor. Nu rata șansa de a fi parte dintr-o seară autentică și plină de râs!
Când? 28 ianuarie, 19:30 Unde? str. Șciusev 93

Surorile BOLEYN & ELISABETA

Descoperiți rivalitățile și puterea feminină într-un eveniment teatral de excepție. “Surorile BOLEYN” aduce la viață lupta dintre Anna și Mary pentru inima lui Henric al VIII-lea, iar “ELISABETA” dezvăluie povestea remarcabilă a reginei Elisabeta I, cea care a unit o națiune divizată. Un spectacol despre putere, convingere și unicitate.
Când? 27-28 ianuarie, 19:00 Unde? Mediacor

 

Arta conviețuirii

Spectacolul „Arta Convențuirii” explorează sentimentul de frustrare în cadrul relațiilor de cuplu și aduce în prim-plan o confruntare aparent civilizată care evoluează într-un mod agresiv, dezvăluind astfel nemulțumirile și tensiunile profunde dintre personaje.
Acțiunea începe în salonul familiei Vallon, unde un incident în care băiatul cuplului Reille îl lovește pe Bruno Vallon cu un băț declanșează o serie de evenimente…
Asigură-ți locul și află deznodământul spectacolului!
Când? 27 ianuarie, 18:30
Unde? Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Capra cu Trei Iezi – Spectacol Interactiv de Animatie pentru Copii

Centrul Cultural Odeon se transformă într-o scenă a bucuriei și învățăturii! Teatrul Planeta Clounella aduce “Capra cu Trei Iezi” într-un format inedit, educativ și interactiv. Ca în orice poveste există un final fericit prin care copii înțeleg diferența dintre bine și rău. Vino și bucură-te de momente magice și învață prin distracție alături de cei mici.
Când? 28 ianuarie, 11:30
Unde? Cinematograful „Odeon”

Peripețiile lui Prepeleac

Descoperiți magia spectacolului “PERIPEȚIILE LUI PREPELEAC” de Teatrul CREARTSHOW! Împreună cu Dănilă Prepeleac, copiii devin eroi într-o poveste interactivă, plină de creativitate și valori autentice. O experiență captivantă pentru întreaga familie! Copiii sub 3 ani intră gratuit. Asigurați-vă locurile pentru o seară plină de bucurie și amuzament.
Când? 28 ianuarie, 14:00
Unde? Cinematograful „Odeon”

СТРАСТЬ МАДДАЛЕНЫ (Pasiunea Magdalenei)

După încheierea campaniei italiene în Primul Război Mondial, fostul soldat Jason se întoarce în statul său natal, Ohio, alături de soția sa, frumoasa Magdalena, originară din Italia. Pentru tânăra femeie, viața în micul oraș devine o luptă crudă între locuitori pentru influență, pământ și bani. Șirul de decese care au loc în oraș după apariția cuplului devine o enigmă complexă pentru șeriful local. Cine și de ce îi ucide pe locuitorii orașului? Și ce secrete vor dezvălui cheia pentru a descifra evenimentele misterioase?
O dramă captivantă ce aduce în prim-plan conflicte profunde și secrete întunecate. Asigură-ți locul pentru a fi martor la o reprezentație care te va captiva cu fiecare moment tensionat.
Când? 28 ianuarie, 18:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov”

Networking la un pahar de vin, ediția XXVI

O nouă ediţie a evenimentului mega energic care îşi propune să adune multă lume bună, într-o ambianţă de seară relaxantă şi productivă. Ce vă așteaptă în această seara magică:
– Networking Deosebit: Aflați și conectați-vă cu oameni minunați din diferite domenii de activitate. Oportunități de colaborare și schimb de idei vă așteaptă.
– Surprize și Cadouri: Pentru că este un prim eveniment din acest an,sunt pregătite multe surprize pentru participanți. Cadouri, premii și multe altele!
– Delicii Culinare: Bucurați-vă de o gamă delicioasă de gustări și aperitive, pregătite special pentru voi.
Nu ratați această ocazie de a face parte dintr-o seară memorabilă și de a construi noi legături într-un cadru relaxat și festiv.
Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să rezervați cât mai curând!
Când? 26 ianuarie, 18:30
Unde? Rozmarin Café, str. bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202

Science Time Machine – Prima Expoziție Științifică din Moldova

Descoperă fascinanta lume a științei la prima Expoziție Științifică din Republica Moldova – “Science Time Machine”!
Te invităm într-o călătorie uimitoare în trecutul descoperirilor științifice, unde vei explora invențiile notabile ale unor genii precum Arhimede, Newton, Bernoulli și Tesla. Expoziția interactivă îți oferă ocazia de a atinge și interacționa cu cele 11 exponate, experimentând în mod direct principiile care au schimbat lumea.
O excursie ghidată de 80 de minute te va purta prin prezentarea fiecărui om de știință și a descoperirilor lor remarcabile. La final, vei putea verifica funcționarea fiecărei instalații științifice și vei primi un cadou binemeritat.
Când? 23-28 ianuarie, 16:00, 12:00
Unde? Ion Creangă, 1, Universitatea Pedagogică

Sympho Love

Sympho Love este un spectacol simfonic cu muzică elitistă, în care DRAGOSTEA va fi venerată prin cele mai frumoase cântece din întreaga lume. Acestea vor fi interpretate de artiști faimoși din România și din Republica Moldova, acompaniați de orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru.
Te invităm să petreci o seară memorabilă, savurând clipe minunate alături de persoana dragă, pe muzica sufletului tău!
Când? 14 februarie, 19:00
Unde? Palatul Național „Nicolae Sulac”

Sărut femeie mâna ta

Bucurați-vă de o seară plină de farmec și emoție la evenimentul dedicat în totalitate femeilor „Sărut femeie mâna ta”.
Îmbinând melodiile inedite cu band-ului „Angry Band” cu vocile remarcabile ale soliștilor doar bărbați precum:
– Akord
– Brio Sonores
– Constantin Moscovici – Ionel Istrati
– Angry Band
Un eveniment dedicat femeilor, unde muzica se transformă într-o declarație de iubire, recunoștință și apreciere. Sărbătoriți feminitatea în toată gloria sa alături de noi!
Vă așteptăm pe 8 martie 2024, ora: 19:00 să trăim această experiență unică împreună, alături de cele mai dragi femei la „Sărut femeie mâna ta”
Când? 8 martie, 19:00
Unde? Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Distribuie articolul: