După ce în această dimineață, mai multe surse media au anunțat că scriitorul Spiridon Vangheli ar fi pierdut lupta cu coronavirusul, lucru care, din fericire s-a adeverit o eroare, „tatăl lui Guguță” a dezvăluit pentru Ziarul de Gardă că se simte rău, dar că medicii luptă din greu pentru viața lui și a celorlalți pacienți.

„Nu mă simt bine. Sunt în spital de vreo 10 zile. Caut să-mi revin. Se străduie medicii, fac tot ce pot. Se iau măsurile care trebuie, dar boala este grea. Medicii au mare grijă, dar suntem mulți și nu le este ușor”, a declarat scriitorul Spiridon Vangheli.

Prozatorul a ținut să întrebe despre starea altor scriitori. În special, a vrut să știe dacă este adevărat că Nicolae Dabija a decedat.

„Spune, te rog, s-a prăpădit Dabija, da?”, l-a întrebat Spiridon Vangheli pe reporter.

Scriitorul Spiridon Vangheli, infectat cu noul coronavirus, este în viață și „este bine”, a spus purtătoarea de cuvânt a Spitalului Republican, Marina Zibliuc, pe 12 martie.

Asta în contextul în care, în urma unei erori, Parlamentul a ținut un minut de reculegere în memoria lui Vangheli. Câteva minute mai târziu, aleșii poporului au constatat că s-au grăbit și că Vangheli, de fapt, trăiește.

Sursa: ZdG

Foto: Facebook / Teatrul Guguță