Un bărbat îi trimite soției o scrisoare în care își recunoaște relația cu sora ei. Răspunsul nevestei este genial.

Ce a scris el

Draga mea,

Îți scriu această scrisoare pentru a te anunța că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost un om bun timp de 7 ani și nu trebuie să-ți mai demonstrez nimic. Ultimele două săptămâni au fost un iad pentru mine. Ultima picătură a fost când m-a sunat șeful tău să-mi spună că ți-ai dat demisia. Săptămâna trecută m-am tuns și nici n-ai observat. Ți-am pregătit cină și chiar am purtat o pereche de boxeri din mătase nou-nouți. Abia dacă ai mâncat și te-ai dus direct la culcare după ce ai vizionat toate telenovelele preferate. Nu-mi mai spui “TE IUBESC,” nu mai vrei să facem dragoste, nu mai vrei să facem nimic din ce ne conecta ca soț și soție. Fie mă înșeli, fie nu mă mai iubești. Oricare ar fi răspunsul, plec.

Fostul tău soț!

P.S. Nu încerca să mă cauți. Eu și sora ta am plecat departe! Să ai o viață frumoasă!

Ce a răspuns ea

Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai frumoasă decât scrisoarea ta. Este adevărat, am fost căsătoriți 7 ani, însă nu pot spune că ai fost un soț bun. M-am uitat la toate acele telenovele ca să scap de criticile tale constante. Am observat că te-ai tuns, însă primul gând a fost – Arăți ca o fată! -, iar mama m-a învățat mai bine să tac decât să spun lucruri urâte. În ceea ce privește mâncarea mea preferată, cred că m-ai confundat cu sora mea. Nu mai mănânc carne de porc de 7 ani. Cât despre boxerii aceia, nu m-au impresionat, pentru că am văzut eticheta și prețul de pe ea: 49,9 dolari. Brusc mi-am adus aminte că sora mea mi-a cerut împrumut 50 de dolari și atunci am înțeles la ce i-au trebuit banii.

Dar chiar și așa, tot te-am iubit și m-am gândit că o să rezolvăm noi cumva situația. Așa că, atunci când am câștigat la loterie 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia și am mers să cumpăr două bilete pentru o vacanță în doi în Jamaica. Dar când am ajuns acasă, tu nu mai erai. Totul se întâmplă cu un scop și sper să ai o viață împlinită, așa cum ți-ai dorit întotdeauna.

Avocatul meu m-a asigurat că datorită scrisorii tale nu vei primi niciun banuț din câștigul de la loterie.

A ta fosta soție, al naibii de bogată și de liberă

P.S.

Nu știu dacă știi, dar sora mea, Carla, s-a născut Carl. Sper că nu te deranjează.

 

Distribuie articolul: