Nu e un secret faptul că anterior căsătoriei cu Kseniya Sobchak, actorul Maksim Vitorgan a mai fost căsătorit de două ori. În prima sa căsătorie, bărbatul a devenit tatăl a doi copii: o fată pe nume Polina și un băiat pe nume Daniil. Relația pe care o trăiește acum, nu-l împiedică să-și păstreze relația cu cei doi copii. Ieri, Vitorgan s-a lăudat cu fiica mare pe care o are acum.

sobchak05112014-15

Actorul rus este mândru de fiica mare pe care o are. Polina are 19 ani și trădează o asemănare puternică cu tatăl ei. „Iat-o pe fata mea wow”, a comunicat acesta, în descrierea virtuală a fotografiei distribuite pe contul de Instagram.

În comentariile pe care le-a primit din partea internauților, Vitorgan a fost lăudat că a dat viață unei adevărate Coco Chanel, Jane Eyre sau unei fete din operele lu Turgeniev. Alții, din contra, au glumit pe seama faptului că Polina seamănă puțin și cu Kseniya Sobchak.

7b468b49ae7ce1cf4d402d3e5eb94464_fitted_630x5000

Tânăra de 19 ani are, cu adevărat, expresia unei actrițe. A decis să pășească și ea pe acest drum, studiint în anul III la Universitatea Rusă de Artă Teatrală. Pentru că are un tată atât de vestit în arta teatrală rusească, Polina se filmează în seriale încă din primul a de Facultate.

În plus, s-a împrietenit destul de mult cu actuala soție a tatălui său.

670x447_Quality100_fgsdarskzgwo yuipoegxaemknuba ub paiiejzwtzcqnb kw qyawwbbjmpen qypgzxodgoza

Foto: Instagram, tatler.ruru.hellomagazine.com

Distribuie articolul: