Soţul celebrului designer american Tom Ford, Richard Buckley a murit la vârsta de 72 de ani, potrivit unui articol publicat marţi pe site-ul revistei People.

Jurnalistul şi editorul de modă, Richard Buckley, cu care Tom Ford avea o relaţie de peste trei decenii, a decedat „din cauze naturale după o maladie îndelungată”, în noaptea de duminică, în reşedinţa pe care cuplul o deţine în Los Angeles, a anunţat agentul de presă al designerului american.

„Cu o mare tristețe, Tom Ford anunță moartea iubitului său soț, Richard Buckley. Richard a decedat pașnic în casa lor din Los Angeles cu Tom și fiul lor Jack alături”, se mai arată în comunicat.

Tom Ford, în vârstă de 60 de ani, l-a cunoscut pe Richard Buckley în 1986 la o prezentare de modă. Cei doi au început o relaţie în acelaşi an şi s-au căsătorit în 2014. Ei au împreună un fiu în vârstă de opt ani, Alexander John Buckley Ford, născut cu ajutorul unei mame-surogat.

Foto: Fulltimeford

Richard Buckley a fost un apreciat jurnalist de modă, care şi-a început cariera la New York Magazine în 1979. A lucrat şi pentru alte publicaţii importante din acest sector, precum Vanity Fair şi Women’s Wear Daily. A fost editor pentru Europa al revistei Mirabella, editor-colaborator la Vogue Italia şi editor-şef la Vogues Hommes International.

Distribuie articolul: