Deși au jucat o nuntă ca-n povești abia în primăvara acestui an, rapperul MOT și frumoasa lui soție, Mariya Melnikova, s-au căsătorit oficial încă în 2016. În aceste zile, cuplul marchează un an de la cununia civilă. După luna de miere, aceasta e cea mai frumoasă vacanță de care au parte în 2017,

MOT și Mariya Melnikova își celebrează Nunta de Hârtie departe de casă, alegând să se retragă pe o plajă frumoasă din Grecia. Soții s-au cazat la un hotel liniștit, în care se pot bucura, în liniște, unul de prezența celuilalt, după un program muzical extrem de încărcat.

Всем доброе утро☀️ Сегодня эти двое на фото отмечают Ситцевую Свадьбу! Первый год в браке и моя жизнь, которая никогда не была столь сказочной, чем сейчас! Спасибо за это счастье, муж @mmott23 Люблю тебя, очень ❤️

A post shared by MaryMe (@maryme.23) on

„Astăzi am acces în clubul căsătoriților cu experiență. Celebrăm Nunta de Hârtie! 1 an! Credeți-mă, după nuntă, viața abia începe” – spune rapperul, cu această ocazie.

„Marcăm primul an de căsnicie și viața mea, care nu a mai fost nicicând atât de frumoasă ca acum. Îți mulțumesc pentru această fericire, soțul meu. Te iubesc foarte mult”, mărturisește, la rându-i, frumoasa soție a lui MOT.

Mariya Melnikova se laudă cu mai multe realizări în modeling și totuși, de când s-a căsătorit, preferă să i se dedice în totalitate soțului.

„Acum, cel mai important job al meu este Matvey. Vreau să-i dăruiesc grija mea, căldura, confortul, ca să se întoarcă mereu într-o casă curată, iar la bucătărie să îl aștepte o mâncare delicioasă. Obosește foarte mult și își epuizează foarte mult energia, de aceea are nevoie ca alături să-i fie o soție care să-i dăruiască puteri și căldură. Anume din acest motiv gândul că aș putea munci undeva, de dimineață și până seara, pleacă de la sine. Mă ocup de activități caritabile pentru case de copii.

Nu sunt dintre femeile care să-și dedice întregul timp imaginii personale. Merg foarte liniștită și fără cosmetice, nu-mi fac nicio procedură cosmetologică, iar unicul meu secret de înfrumusețare sunt cuburile de gheață cu romaniță, cu care îmi hidratez fața zi de zi”, mărturisea, recent, soția lui Matvey Melnikov.

M23 FAM ORANGE FLAME BLACK STAR FIRE 🔥🔥🔥💥💥💥

A post shared by МОТ (@mmott23) on

 

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: