În această perioadă a anului, majoritatea vedetelor din Rusia pleacă în vacanță în regiunile cu temperaturi înalte. Nu a făcut excepție nici membrul Comedy Club, Garik Kharlamov, alături de soția lui, actrița Kristina Asmus. 

Vedetele au postat o fotografie emoționantă din timpul călătoriei la mare. Asta, cu ocazia aniversării de 2 ani, a fiicei lor, Anastasia. Mama omagiatei, Kristina Asmus a ales să posteze o fotografie în care apar toți trei, însă unde fața micuței nu se vede. Garik și Cristina au anunțat de mai multe ori că nu-și doresc deocamdată să-și arate fiica publicului.

Chiar și așa, fotografia a adunat mii de aprecieri și comentarii, mai ales că mesajul atașat la postare sensibilizează.

„Doamne, mulțumesc! Suntem cei mai fericiți de pe lume! Zilnic nu ne putem sătura de cel mai important și mai bun lucru din viața noastră, fetița noastră, îngerului nostru, minunea noastră de doi ani! Nastenika, noi te iubim enorm! E educată, deșteaptă, modestă și cea mai-cea mai! Ne-a mers”, a scris Kristina Asmus în dreptul fotografiei postate pe contul ei de Instagram. g_9dfcce4fcb12c08a9f63ea7e0b0eba53_2_478x500

 

Foto: Instagram.com