În toată lumea, treptat, restricțiile privind pandemia cauzată de COVID-19 încep să se mai relaxeze. O ocazie minunantă ca să-i organizeze soției o petrecere, în cinstea zilei sale de naștere, s-a gândit Aleksandr Tsekalo. Nu a trecut mult timp de când gândul a devenit realitate, așa că Darina, soția actorului și muzicianului rus Aleksandr Tsekalo a avut parte de o aniversare pe măsură!

La data de 19 iunie soția lui Aleksandr Tsekalo și-a sărbătorit cea de-a 29-a aniversare. Se pare că actorul i-a organizat o petrecere împreună cu cei mai apropiați prieteni cu care se pare că nu se văzuseră de multă vreme.  Despre acest lucru a scris chiar Darina pe pagina sa de Instagram.

Aleksandr a organizat o sărbătoare romantică pentru soția sa. În timpul zilei aceștia s-au plimbat cu un iaht, unde actorul i-a cântat la chitară.

Iar seara cei doi erau așteptați de prieteni cu care au luat cina într-un restaurant.


Amintim că Aleksandr a mai fost anterior căsătorit de 3 ori, despre faptul că acesta se află într-o relație cu Darina Ervin s-a aflat acum doi ani, după care s-a aflat și despre faptul că aceștia s-au căsătorit în secret la începutul lui 2019.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Spletnik.ru