Odată cu lansare videoclipului pentru piesa „Îmi dai palpitații”, filmat la Paris, Sore le-a făcut cunoștință tuturor cu un hairstyle cochet și nou: buclele! Ce, sau mai degrabă cine stă în spatele lor, aflați mai jos.

Aflați că secretul buclelor by Sore se ascunde nu într-un produs de styling, ci în mâinile unui om talentat. Cel care se face „de vină” pentru buclele bine definite ale lui Sore Mihalache este hairstylistul său – Adonis Enache.

14462972_1100210096699451_7275199410091175689_n-1

Tânărul hairstylist este adorat de către celebritățile din România și a realizat, până în prezent, o mulțime de proiecte aparent imposibile. Imaginați-vă că pentru a o coafa pe Sore pentru filmările clipului pentru piesa „Îmi dai palpitații”, întreaga echipă a trebuit să plece la Paris.

Adonis a colaborat cu Loredana Groza, Andra, Antonia, INNA, Claudia Pavel, Andra, Feli, Alina Eremia, Corina Bud, Carmen Brumă și o mulțime de alte celebrități de peste Prut.

Nici colaborarea cu Sore Mihalache nu e prima din cariera hairstylistului. Cei doi au făcut echipă și la filmările clipurilor pentru piesele „Un minut” și „Când vremea e rea”.

11

5

Foto: Instagram, Facebook, captură video

Distribuie articolul: