Formația SunStroke Project a fost invitată la emisiunea moderată de Andrei Malahov, „Pust Govoreat”. În ediția cu pricina s-a discutat despre nedreptatea care s-a comis față de reprezentanta Rusiei la Eurovision, Iulia Samoilova, căreia i-a fost interzis accesul pe teritoriul Ucrainei pe 3 ani, pe motiv că anterior ar fi participat la un concert în Crimeea. Tânăra are 27 ani.

Tot în această ediție s-a discutat despre cât de politizat e concursul muzical Eurovision. La finalul emisiunii în platou au fost invitați băieții SunStrokeProject. Aceștia au fost felicitați pentru locul 3, după care au fost întrebați ce i-ar putea spune Iuliei Samoilova, în contextul discuțiilor anterioare.

Solistul Serghei Ialovițchi a răspuns: „În primul rând vreau să spun că abia azi am auzit că anul viitor merge în Portugalia. Dacă nu te superi, vreau să fac un mic gest, să vin la tine și să îți sărut mâna.”

Serghei Stepanov, saxofonistul trupei, celebru în toată lumea cu nickname-ul „Epic Sax Guy”, a adăugat: „Ceea ce se întâmplă aici, un concurs de rating, atrage viziuni politice. Pe de altă parte, dacă e să ne uităm, noi am primit bucata de faimă care va dura un an, Iulia a primit bucata de slavă care va dura doi ani. Pentru un artist e minunat.”

De menționat e că organizatorii concursului Eurovision Rusia au decis că Iulia Samoilova va reprezenta țara la următoarea ediție a Eurovision Song Contest, care se va desfășura la Lisabona, Portugalia.