3 Sud Est a scris istorie în muzica Românească, fiind una dintre puţinele trupe care se menţin în topurile muzicale de mai bine de 20 de ani, iar cea mai recentă piesă, „Focul“, este și cea mai difuzată la radio.

Însă, aşa cum multă lume ştie, creierul din spatele acestui proiect de succes este Laurenţiu Duţă. Totodată este şi unul dintre cei mai buni producători şi compozitori din România, fiind destul de activ pe reţelele de socializare, îşi surprinde deseori fanii cu postările sale. Cea mai recentă fotografie  distribuită de liderul 3 Sud Est, care peste o lună împlineşte 43 de ani este veche de mai bine de 20 de ani şi i-a cucerit pe internauţi, scrie okmagazine.ro.

Laurenţiu Duţă a postat pe Instagram o poză realizată în urmă cu aproximativ 20 de ani, pe vremea când artistul avea părul lung. La doar câteva ore după ce a fost postată, fotografia a strâns câteva mii de like-uri şi zeci de comentarii.

În urmă cu două luni, Laurenţiu Duţă mai postase o fotografie din trecut, dar aceea era realizată în anul 2009, fiind postată alături de o fotografie din anul 2019, pentru a le arăta fanilor cât s-a schimbat în ultimii 10 ani.

SURSA

Foto: Instagram.com

Vezi și: Poze rare cu soția superbă a lui Laurențiu Duță. Solistul 3rei Sud Est a ferit-o mult timp de ochii lumii

Distribuie articolul: