Un moldovean de 32 de ani ar fi omorât o copilă de doar 14 ani, care se întorcea de la școală. Cazul tragic a avut loc în Spania, la începutul lunii aprilie. Potrivit presei spaniole, Erika este numele fetiței care nu mai e în viață. Aceasta a fost înjunghiată cu un cuțit, iar familia și poliția au găsit-o fără suflare în apartamentul vecinului moldovean, care locuia acolo doar de câteva luni. 

Potrivit sursei, fetița se întorcea de la școală. Ajunsă în fața blocului unde aceasta locuia cu familia, copila a sunat la ușă, dar nu mai intra de câteva minute în casă. Văzând că copila tot nu intră, fratele său mai mare a coborât în scara blocului pentru a verifica dacă sora sa este bine.

Ajuns la primul etaj acesta a văzut că scările sunt pline de sânge, iar urma duce spre apartamentul vecinului care s-a dovedit a fi un moldovean. Băiatul imediat l-a chemat pe tatăl său. Cei doi au încercat să deschidă ușa apartementului, însă fără rezultat.

La scurt timp la fața locului au ajuns oamenii legii. După deblocarea ușii fetița a fost descoperită cum zăcea la podea, însângerată, cu multiple răni și fără semne de viață.

Presupusul ucigaș s-a baricadat într-o cameră și a încercat să-și pună capăt zilelor, însă acesta a fost salvat și acum se află internat la spital. Presa spaniolă mai scrie că moldoveanul ar mai fi fost tras anterior la răspundere pentru hărțuirea sexuală.

De asemenea, vecinii au povestit jurnaliștilor că au observat un comportament ciudat la moldovean.

Sursa: elespanol.com

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: