Au început cu alcoolul și au ajuns la crime, spital și poliție. O femeie a fost lovită în cap cu un topor de bucătărie. Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 17 februarie, în jurul orei 18:20, în orașul Nisporeni.

Potrivit informațiilor, victima, în vârstă de 56 de ani, pe parcursul zilei de ieri, a consumat alcool împreună cu concubinul său, un bărbat în vârstă de 52 de ani, și alți doi localnici. 

Concubinul femeii a plecat la un moment dat să cumpere alcool și țigări, timp în care între victimă și unul dintre cei doi localnici s-a iscat un conflict spontan, din cauză că ultimul nu dorea să părăsească domiciliul concubinului femeii, iar aceasta l-a înjurat. 

Astfel, bărbatul a luat de pe masă toporișca pentru tăiat carnea și i-a aplicat o lovitură femeii în regiunea capului, amenințând-o că o omoară. Drept urmare femeia s-a ales cu o plagă în regiunea capului. În conflict a intervenit celălalt localnic și a luat toporișca din mâna agresorului. Între timp, femeia a reușit să fugă în stradă și să solicite intervenția Poliției și ambulanței, care în scurt timp au intervenit la fața locului. 

Victima a fost transportată la spitalul raional Nisporeni, unde i-a fost acordat ajutorul medical și s-a constatat că plaga nu este gravă, având 2 cm. Totodată, victima s-a ales și cu două degete rănite.

Pe acest caz a fost dispusă urmărirea penală, iar făptașul urmează a fi reținut. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite de oamenii legii.

Sursa: deschide.md

Distribuie articolul: