De când s-a început starea de carantină cauzată de răspândirea rapidă a noului tip de coronavirus, Xenia Sobchak e tot mai activă pe social media. Vedeta organizează regulat live-uri pe pagina ei de Instagram, unde nu doar că inițiază discuții cu alte celebrități, dar se împarte și cu detalii din viața ei. Spre exemplu, recent, aceasta a povestit despre cum sunt distribuite resursele financiare în familie.

Xenia a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei, Konstantin Bogomolov, câștigă bani buni, dar bugetele lor rămân a fi separate. Totuși, Xenia a menționat că atunci când este vorba despre cupărături de casă, spre exemplu, contribuie ambii.

„Noi cu Konstantin avem bugete separate. El are banii lui, câștigă bine. Eu îi am pe ai mei. Dar sunt și cheltuieli de familie. Spre exemplu, am putea cumpăra ceva pentru casă. În unele zile Kostea mă duce la restaurant, iar mai târziu eu achit altceva. Cred că e normal așa. E mai bine decât să strângi bonuri și apoi să socoți cine și cât a cheltuit”, zice Sobchak.

Vedeta a mai clarificat că are un asistent de finanțe care o sfătuiește în ce proiecte să investească pentru a obține cel mai mare profit. Xenia a apelat la acest specialist pentru îndrumări corecte, aceasta recunoaște că știe să câștige bani din munca ei, dar în același timp înțelege puțin în schemele de afaceri complicate. Sobchak a adăugat că este mândră de succesul ei și nu a văzut nimic în neregulă cu cheltuirea banilor câștigați onest pe haine de marcă, vacanțe la modă și restaurante scumpe.

„Avem o astfel de țară: nu le plac mașinile scumpe, hainele scumpe. Țara este săracă, așa că oamenilor nu le place când arăți că ai mai mult. Dar mi se pare că, dacă îți reușește, trebuie să fii mândru – să nu te ascunzi, dar să te mândrești cu reușita ta”, a zis ea.

Sursa: Spletnik.ru