După ce a demonstrat în repetate rânduri relația frumoasă pe care o are cu soțul său, Delia și-a surprins admiratorii cu un nou „personaj”, apărut pe rețelele sale de socializare. Este vorba despre soacra interpretei, cea pe care internauții nu au prea avut ocazia să o cunoască până acum.

De mai bine de două zile, mama soțului Deliei a devenit și ea o vedetă pe contul de Instagram al nurorii sale. Și asta, pentru că se filmează în cea mai nouă producție video a interpretei de peste Prut. Conform surselor din presa română, piesa pentru care se pregătește videoclipul este chiar despre… soacre și, cel mai probabil, va deveni un hit.

#90s#comingsoon #eva#merele#mamele#matanake 🍏

Публикация от Delia (@instadelia)

Într-unul dintre filmulețele surprinse, soacra Deliei are rolul de a ridica până și pumnul la cântăreață. Toate, însă au menirea de face producția cât mai credibilă și cu o poveste adevărată, ceea ce nu este și în cazul artistei.

Публикация от Delia (@instadelia)

Din imaginile postate chiar de interpretă este clar că videoclipul va aduce extrem de multă culoare și dispoziție pozitivă. De la locațiile alese pentru filmări și până la outfit-urile Deliei – toate sunt pline de extravaganță. Aceasta a schimbat tocmai patru ținute, iar fiecare a adus o doză de personalitate în stilul vedetei.

Vedeți mai jos și alte fotografii din cadrul filmărilor, acolo unde a participat și soțul Deliei, însă acesta s-a aflat în spatele camerelor.

Foto: Instagram.com