De aproximativ un an, presa tabloidă din România notează că Smiley și Gina Pistol ar avea o relație. Totuși, niciodată cele două vedete nu au confirmat acest lucru.

Cu toate că ştirile despre presupusa lor relaţie au fost nenumărate şi au existat şi fotografii în care cei doi apăreau în acelaşi loc, chiar dacă nu erau evenimente la care ar fi fost normal să fie prezenţi amândoi, există în continuare persoane care nu cred că Smiley şi Gina Pistol formează sau a format un cuplu, notează okmagazine.ro.

În ciuda tuturor informaţiilor apărute, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se îndreptau în aeroport spre acelaşi avion, iar Gina Pistol a fost văzută în backstage la cocnertele lui Smiley de mai multe ori.

Când toată lumea se aştepta ca Smiley şi Gina Pistol să recunoască public că formează un cuplu, lucrurile par să se fi schimbat total între ei. Artistul a postat un mesaj ciudat pe reţelele de socializare, iar gurile rele speculează că cele două vedete nu mai formează un cuplu. „Libertatea este un mod de a gândi“, a fost mesajul lui Smiley, în urma căruia tabloidele au scris că el şi Gina nu mai sunt un cuplu.

S-a despărţit de Gina Pistol? Mesajul ciudat postat de Smiley pe reţelele de socializare

Cârcotaşii spun că relaţia lor s-a stricat din cauza faptului că Smiley nu se gândeşte deloc la căsătorie, în timp ce Gina Pistol îşi dorea foarte mult acest lucru. Mai mult decât atât, se spune că şi fosta relaţie serioasă a lui Smiley, cea cu Laura Cosoi, a ajuns la final din acelaşi motiv.

„Doamnele şi domnilor, Smiley nu este însurat şi nici nu a fost vreodată. Şi nici nu plănuieşte. Deocamdată mai stăm“, a spus artistul la o emisiune TV, în timp ce Gina Pistol spunea cu totul altceva: „ Dacă mă mărit, vă chem pe toţi. Stai puţin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuţă îl mângâi. Îl mângâi peste tot“, spunea ea recent despre bărbatul care se afla lângă ea.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Ce norocoasă e Gina Pistol! Smiley: „Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”

Distribuie articolul: