Graba strică treaba. Mai mulți șoferi care se grăbeau să ajungă la mare au fost opriți de polițiști miercuri, pe Autostrada Soarelui. Printre aceștia era și cântărețul Smiley. Mașina condusă de el a fost înregistrată de radar cu 153 de kilometri pe oră. A fost amendat cu 580 de lei românești și trei puncte penalizare, menționează digi24.ro. Smiley a fost testat și cu aparatul anti-drog.

Drogurile rămân în cavitatea bucală 72 de ore, astfel că aparatul folosit de polițiști poate depista dacă o persoană a consumat de exemplu cocaină sau diferite tipuri de amfetamine. Testul a ieșit negativ în cazul artistului, care a mărturisit că a fost la prima sa experiență de acest gen.

„Durează cam un minut recoltarea. Introducem în cavitatea bucală buretul și îl plimbam în zona gingiilor, durează 1-2 minute”, i-a explicat polițistul lui Smiley cum se folosește drug-testul.

Lângă artist, se afla și iubita acestuia, Gina Pistol. După ce a primit amenda pentru viteză, Smiley a postat un mesaj pe Facebook pentru fanii săi:

„Aș vrea să aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”

La scurt timp tot pe Facebook, Ministerul de Interne al României i-a răspuns artistului cu o notă de umor:

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca și amendă primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”.

Sursa: digi24.ro

Vezi și: Gina Pistol, însărcinată? Apropiații cuplului sunt siguri că Smiley și iubita sa vor deveni în curând părinți