Smiley lansează una dintre cele mai romantice piese de până acum. „My Love” vine ca o terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri.

„Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa care s-a „născut” în Statele Unite ale Americii, fiind scrisă alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana, notează click.ro.

„Îmi doresc ca aceia care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubita”, spune Smiley.

„Ca și iubirea, muzica e universală, nu cred că există un generator mai puternic de sentimente pe pamantul acesta. Că are versuri în română, în engleză, în germană sau în japoneză, muzica te face să plângi, să râzi, să dansezi, să visezi.
De ceva timp am constatat că am scris de-a lungul anilor o gramadă de piese cu versuri în engleză și m-aș bucura ca ele să ajungă la cât mai mulți oameni de pe planeta asta. Share My Love cu toată lumea care vă e dragă! ❤️ Multumesc!”, scrie artistul pe rețelele sociale.

„My Love” este o piesă banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop.

Sursa: Youtube.com, Facebook.com

Distribuie articolul: