Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară! Prezentatoarea de televiziune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar cele două vedete pot acum să se bucure de clipe minunate alături de micuță. Ba chiar, cei doi au ales și numele bebelușului.

Prezentatoarea anunța recent că micuța ei a primit numele de Josephine Ana Maria. Invitat la emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată la PRO TV, Smiley a vorbit pentru prima oară despre alegerea lor, făcând în același timp detalii emoționante publice despre rolul de tătic.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine si mie mi-a plăcut foarte mult și eu am ales Ana. Noi îi spunem Josephine. Gina Pistol a ales numele dintr-o melodie a lui Chris Rhea care i-a plăcut foarte mult, iar eu am ales Ana pentru ca îmi place mie mult de tot numele ăsta și se potrivește cu Maria.”, a spus cântărețul la emisiunea menționată mai sus, citat de Libertatea pentru femei.

De asemenea, Smiley a vorbit și despre cum se descurcă acum că a devenit tătic, explicând că are parte și de câteva provocări în ceea ce o privește pe micuța Josephine: „Nu am panică cu ținutul în brațe, mă panichez când îi schimb scutecul și ea plânge. E ca și cum mi-a pornit alarma la mașină și trebuie să o opresc repede.”

„Așa și cu ea, dacă plânge trebuie să-i schimb repede scutecul. (…) Într-o singură seară am avut un episod mai agitat, dar funcționează foarte bine valsul. Mi-au zis niște prieteni că funcționează și a funcționat pentru scurt timp, dar am descoperit acum metoda cu white noise.”, a adăugat artistul.

Sursa

Distribuie articolul: