Joi seara s-a desfășurat unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului: „Șlagărul Anului”. Ediția din acest an a fost un specială fiind al 10 an de când pe scena la Palatului Național „Nicolae Sulac” urcă artiștii ai căror melodii au ajuns în topuri. Spectacolul este organizat de doua interprete de la noi: Aura și Nona Marian.

În acest an organizatorii au reușit să le aducă pe Irina Rimes și Nicoleta Nucă pe scena de la Chișinău, chiar dacă acestea sunt foarte prinse cu evenimente și concerte în România. Ce de două basarabence au sclipit la propriu și la figurat!

Artiștii au avut grijă ca prestațiile lor să fie impecabile, mai ales că a fost un concert sută la sută live. Mare grijă au avut și la capitolul vestimentație.

Dianna Rotaru a fost o mireasă mai nonconformistă, Nicoleta Nucă a optat pentru ceva sexy și bineînțeles multe interprete au optat pentru rochii lungi de gală.

Îți prezentăm o galerie foto cu artiștii ce au participat la „Șlagărul Anului 2017”. Tu decizi care a fost cea mai frumoasă, dar și cea mai neinspirată ținută.

Foto: Dima Iacovlev Photography