Parcă mai ieri admiram pozele făcute la petrecerea dată în cinstea majoratului Elenei Boncea. Ieri, Loredana Groza a marcat 19 ani de când este mama Elenei. Tânăra s-a schimbat mult, iar cum arată în prezent, vedeți mai jos.

La ai săi 19 ani, Elena Boncea continuă să fie o mogâldeață dulce pentru mama sa. A devenit o adevărată domnișoară, iar cea care i-a fost martoră a transformărilor e însăși Loredana Groza, devenită în timp și cea mai bună prietenă a fetei. Ieri, artista i-a mulțumit din nou fiicei că a ales-o anume pe ea să-i fie mamă.

„Mă bucur să descoperim lumea împreună, în fiecare zi, de 19 ani. Să fii fericită!” – i-a transmis artista, împărtășind și o poză cu omagiata, în fragedă copilărie.

La multi ani, puiul meu. Te iubesc mult. Ma bucur sa descoperim lumea impreuna in fiecare zi de 19 ani. Sa fii fericita ~ MAMA 😍😘❤💚💛💜 #elena #bday #sufletdrag #lori #loredana #copilrebel

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Fiica Loredanei Groza este într-adevăr foarte apropiată de mama sa, însoțind-o deseori în timpul vacanțelor. Tânăra își face studiile la o instituție de lux și anume la International British School of Bucharest, unde se plătește o taxă anuală de 12.000 de euro.

Vedeți și voi cât de mult s-a schimbat Elena în ultimul an:

Timisoara! Te Iubesc!❤️🎶📖🎤🎹

A post shared by Elena Boncea✌🏻️🌻 (@elena_boncea) on

💋🌸💕

A post shared by Elena Boncea✌🏻️🌻 (@elena_boncea) on

Flowers on point 🌼🌻🌹🌾🍃🌺🌸👉🏻👌🏻✌️

A post shared by Elena Boncea✌🏻️🌻 (@elena_boncea) on

Foto: Instagram.com

 

 

Distribuie articolul: