Una dintre cele mai de succes tenismene din lume, Simona Halep, care pe 27 septembrie va împlini 30 de ani, trăiește azi unul dintre cele mai importante momente din viața ei. Va spune „Da!” în fața ofițerului stării civile, alături de viitorul ei soț, Toni Iuruc, scrie digi24.ro.

Sportiva din Constanța a pus la punct toate detaliile pentru cununia civilă, cea care va prefața fastuoasa nuntă programată vara viitoare.

Fără telefoane la nuntă! Măsuri fără precedent impuse de Simona Halep

Deși este vorba doar despre o cununie, la fel cum s-a întâmplat și la Maria Iordănescu sâmbătă, la fericitul eveniment găzduit pe seară de clubul Fratelli din Mamaia au fost invitate 300 de persoane. Halep nu a evitat pe nimeni, dar, în schimb, a pus o condiție.

Astfel, toți cei care vor fi prezenți la cununia civilă a Simonei Halep, cu Toni Iuruc, care  este programată la ora 16:00 la Starea Civilă, vor fi obligați să nu intre în local cu telefoanele mobile sau cu orice alt aparat de înregistrat, susțin cei de la ziare.com.

De asemenea, absolut toți invitații, printre care este așteptat și Președintele României Klaus Iohannis, au fost anunțați că nu vor fi acceptate deloc cadourile sau darurile în bani.

Ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc

Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona în această vară. Sportiva va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep și se va numi Simona Halep – Iuruc de acum înainte.

Simona Halep a preferat să-și păstreze și numele de fată, care este brand puternic, deși tradiția comunității machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.

Dis-de-dimineață, sportiva a venit cu o urare pentru urmăritorii săi de pe Instagram. „Să aveți o zi bună cu toții”, a scris aceasta alături de un citat Mark Twain: Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Foto: Instagram / Simona Halep