Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus și a decis să se izoleze, tenismena a făcut anunțul pe Internet liniștindu-și fanii, anunțându-i că se simte bine.

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt în auto-izolare acasă și mă recuperez bine, după ce am avut câteva simptome ușoare. Mă simt bine… Vom trece împreună prin asta,”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Artemon Apostu-Efremov, antrenorul sportivei, a făcut și el câteva declarații, dezvăluind că este surprins de faptul că Simona Halep a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, pentru că aceasta a respectat permanent măsurile de protecție.

,,Simona s-a autoizolat, are simptome medii şi sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 şi nu ştiu când şi de unde a luat. Nici ea nu ştie. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm şi sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poţi controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate”a declarat acesta la emisiunea „Aşii Tenisului”, difuzată la Digi Sport.

Presa din România scrie că Simona Halep ar fi luat virusul de la iubitul său, Toni Iuruc, ce fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile. Chiar dacă aceasta a decis să se izoleze de el imediat ce a aflat rezultatul, se pare că nu a putut evita infectarea cu noul coronavirus.

Distribuie articolul: