Frumusețea îți întinde mâna și este mai aproape de vizitatoarele expoziției Fashion Expo, desfășurată in aceste zile la Moldexpo. Târgul și-a deschis astăzi ușile larg și întâmpina vizitatorii cu multe noutăți din domeniu, dar și cu servicii complementare stilului tău. Iată silueta care ne-a atras atenția.

Astăzi a fost dat starul pentru cea mai mare expoziție de Fashion de la noi – fashion_moldexpo_md – târgul care reunește toată frumusetea creativa din domeniul Fashion a acestei țări și nu doar. Iar pentru că e vorba despre frumusețe și stil, nu putea lipsi de la întâlnirea cu stilul un stand creativ și plin de multe Semnificații al Salonului Daria Room.

Zona foto dedicată femeilor te îndeamnă să atingi Frumusețea așa cum ea te caracterizează pe tine, să te simți frumoasă în orice zi și să ai grijă de tine – cel mai fain omuleț de pe Pământ.

Frumusețea este premiată!

”De azi și până duminică e foarte ușor să atingi FRUMUSEȚEA! Pentru că Daria Room mereu ”sfințește” locul, așa cum stă bine oamenilor buni, avem SURPRIZE frumoase!

Treci pe la stand-ul cu VERDE, atinge frumusetea, fă o poza și încarc-o pe pagina ta de FB sau Instagram. Nu uita să dai tag către @dariaroom și noi te PREMIEM! 💚👏 Ca sa-ti fie ziua MINUNATA si plina de MAGIE 👻❤️ “, scriu cei de la Daria Room.

Deci mergi la Moldexpo în zilele următoare și prinde surprizele pe care ți le-a pregătit echipa celor mai Hărnicuțe albinuțe Daria Room.

Doua pavilioane pline de Creații textile autohtone, accesorii și haine te așteaptă pentru a fi deacoperite la Fashion Expo, ediția a XX-a.