Încă o nuntă în showbizul românesc! Oana Matache - sora mai mică a Deliei și colega de trupă a artistei, s-a căsătorit civil, iar în acest weekend va juca o nuntă frumoasă la București. Cum a fost la înscriere, a transmis însăși nașa!

Mămărit. Amr 2 ore🤔🤔

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Prima care a făcut referire la cununia civilă a fost însăși mireasa. Oana a publicat pe Instagram un selfie cu sine și logodnicul său – un tânăr pe nume Răzvan. Cei doi erau îmbrăcați în straie de sărbătoare și se îndreptau deja spre Primărie.

18581226_810495269110783_5450252205145718784_n

Ulterior, evenimentul a putut fi urmărit pe Facebook, într-un LIVE transmis de către Delia. Artista a participat la cununia civilă, împărtășind imagini video de la fața locului cu momentul înscrierii și post-înscriere.

Posted by Delia on 26 Mai 2017

Pentru cununia civilă, Oana a ales să poarte o rochie mini, dar lejeră, care nu-i trădează deloc statutul de viitoare mămică. Deși nu vorbește încă despre acest lucru, sora mai mică a Deliei este în așteptarea primului său copil, fapt confirmat și de mama artistelor.

hf

Nunta este preconizată pentru duminică, 28 mai, însă tatăl miresei nu va putea reveni acasă de la Muntele Athos, acolo unde s-a retras de mai mult timp.

👞💍

A post shared by Razvanu (@raazvanu) on

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: