Simțul umorului este mereu binevenit și acceptat de oameni. Se spune chiar că persoanele cu simțul umorului sunt mai plăcute decât cele cărora le lipsește umorul. De aceea, nu ezita să faci și tu parte din categoria oamenilor care ridică buna dispoziție. Și nu uita să zâmbești!

Umorul și în general râsul sunt foarte benefice pentru viață. Prezența simțului umorului umorul este considerat drept o calitate aproape eroică, în orice caz, e demn de admirație. Practic fiecare are parte de acest pozitivism, dar totuși, eu zic că moldovenii noștri la acest subiect sunt unii dintre cei mai buni. Cei din România și mai exact de la show-ul iUmor pot să confirme acest lucru.

Ai auzit și tu de iUmor nu? O emisiune de televiziune sau un concurs care a debutat în aprilie 2016. De atunci și până acum emisiunea a avut parte de foarte mulți concurenți cu adevărat talentați din toate țările lumii. Nu au lipsit nici participanții din Republica Moldova. Astăzi vei vedea cine au fost curajoșii moldoveni care au ajuns pe scena iUmor, unii dintre ei chiar impresionând juriul, dar și publicul. 

Iată 7 moldoveni care au ajuns la iUmor. 

Comedy Zebra Show

Andrei Bolocan

Trupa Comedy

Alexandru Ghețan

Dima Cubreacov

Trupa Lume

Felicia Sîrbu

Sper că ți-am adus o doză bună de dispoziție!

Distribuie articolul: