Un model din California mai avea câteva minute și murea din cauza unui tampon! Lauren Wasser și-a amputat ambele picioare și a reușit să scape, astfel, cu viață!

 

Modelul de 35 de ani, Lauren Wasser, are o poveste de viață uluitoare, despre care a vorbit în cadrul podcastului „Diary of a CEO” cu Steven Bartlett. Tânăra povestește că, la început, a avut niște simptome tipice unei răceli, după care s-a simțit tot mai rău.

Poliția a găsit-o, într-un final, inconștientă, plină de fecale și vomă pe podea, în dormitorul ei. Mama modelului sunase la poliție pentru că-și făcea griji în privința fiicei sale și le-a cerut polițiștilor să meargă la ea acasă pentru a se asigura că Lauren nu era în niciun pericol. De fapt, era în cel mai mare pericol posibil! Încă câteva minute și murea!

Inutil să mai spunem că polițiștii au chemat Salvarea, iar Wasser a fost dusă de urgență la spital cu temperatură de 41,6 grade. La scurt timp, Lauren a suferit un atac de cord și a intrat în comă. Ce se întâmpla cu modelul aflat pe moarte?! Unui medic intuitiv i-a venit o idee incredibilă! I-a pus pe asistenți să verifice dacă pacienta avea tampon în acel moment. Iar răspunsul a fost pozitiv. Lauren suferea de Sindromul șocului toxic, cauzat fix de acel tampon!

După ce s-a trezit din comă, Lauren a constatat că cangrena de la picioarele ei era atât de avansată, încât s-a decis amputarea picioarelor ei. „Picioarele parcă îmi ardeau, parcă cineva îmi dăduse foc, senzația de arsură era înnebunitoare! Picioarul drept era într-o stare mai proastă decât cel stâng. Medicii au fost nevoiți să-mi amputeze piciorul drept ca să-mi salveze viața”, a povestit aceasta.

La șase ani după ce-și pierduse un picior a fost nevoie și ca cel de-al doilea să fie amputat, după ce vedeta începuse să acuze dureri insuportabile. Iar, după toată această experiență înfricoșătoare trăită, modelul a început să vorbească despre problema ei. Cum e posibil să fii în pericol de moarte din cazua unui tampon?!

Tampoanele conținu soi de înălbitor cu clor și fibre sintetice, care produc o adevărată furtună în corpul nostru”, a declarat modelul în podcastul sus amintit. Sindromul șocului toxic este o boală rară, care pune viața oamului în pericol din cauza infecției provocate de anumite feluri de bacterii. Din păcate, modelul a contactat tocmai aceste bactorii cu potențial fatal!

Distribuie articolul: