Concertul din 22 decembrie, „Sanie cu Zurgălăi” a fost un spectacol prin de surprize frumoase. Alături de fiul lui Alex Calancea și feciorii lui Vasile Advahov, pe scena Filarmonicii Naționale a urcat și fiul mijlociu al lui Vitalie Advahov, Cătălin.

Spectacolul „Sanie cu Zurgălăi” fost o adevărată magie pentru copii fraților Advahov și a lui Alex Calancea. Artiștii au organizat un concert de excepție, iar odraslele, care i-au moștenit talentul și pasiunea față de muzică, au demonstrat că Orchesta Fraților Advahov și Bandul lui Alex Calancea ar putea rămâne în mâini de încredere.

Cătălin Advahov, fiul cel mijlociu al lui Vitalie Advahov, a cântat la vioră acompaniat de orchestra tatălui și a moșului său. Micuțul muzician s-a simțit liber în fața publicului, astfel că ne așteptăm să îl vedem alături de orchestră și în alte spectacole.

Cătălin Advahov studiază în clasa a VI-a la Liceul Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”, o instituţie pe care a absolvit-o atât Vitalie Advahov cât și soția lui, Diana.

Vitalie Advahov mai are o un fiu mai mare pe nume Cristi și o fetiță, Ana-Maria.

Advahov 1