„Avem un anumit program zi de zi, iar asta este ieșit din comun. Tot ce e ieșit din comun e magie”, Ludmila Balagura, educator CCAF.

Vizitatorii au fost vrăjiți de magia pe care a oferit-o Shopping MallDova prin cea mai fabuloasă expoziție pe care au văzut-o vreodată.

 „Pentru că la moment găzduim o expoziție interactivă „Magic Art”, am hotărât să aducem încă un grup de copilași de la Centrul pentru Copilărie, Adolescență și Familie din Chișinău, pentru a le oferi ocazia să zâmbească împreună cu noi”, Ina Mamaliga, manager marketing Shopping MallDova.

Au făcut poze la cele 15 exponate, au descoperit secretele trucurilor de magie, au văzut cum se înalță fantomele,  iar apoi, fascinați de cele văzute, copiii au luat un prânz delicios.

„Eu sunt bucuroasă să vin aici cu un suflet frumos. Mie mi-a plăcut aici totul, jocurile, activitățile și, da eu cred în magie”,  Anastasia.

Distracția a continuat cu o serie de jocuri interactive oferite de un grup de animatori.

 „Mie mi-a plăcut că m-am distrat, mi-a plăcut să mă joc și mi-a plăcut distracția”,  Xenia.

„Am văzut jos multe expoziții. În special mi-a plăcut dulapul cu muzică. A fost multă veselie și le mulțumesc fetelor care au organizat totul”, Marina.

„Totul a fost super, a fost vesel. Azi am venit de la școală și nu eram cu dispoziție, dar aici mi-am ridicat-o”,  Nicoleta.

„Mie totul mi-a plăcut Cel mai mult m-au impresionat trucurile și jocurile de aici”, Dan.

Vizita copiilor de la CCAF a avut loc în cadrul proiectului de responsabilitate socială „Zâmbete de Copil” inițiată de Shopping MallDova în 2015.

Expoziția „Magic Art” va fi deschisă până la data de 7 octombrie, iar accesul este gratuit pentru toți doritoriila orice oră din programul Centrului Comercial.

Proiectul „Zâmbete de copil la Shopping MallDova” a fost inițiat în luna iulie 2015. Pe parcursul anului trecut circa 200 de copii au avut parte de experiențe deosebite în incinta Centrului Comercial Shopping MallDova, iar în anul 2016 numărul acesta se va dubla. Prin acțiunile desfășurate, Shopping MallDova își reconfirmă statutul de actor social responsabil în Republica Moldova, fiind printre cei mai activi promotori ai acestui concept în țara noastră.

 

Distribuie articolul: