Nimeni care să danseze bachata ca Shakira, mai ales dacă o face cu un top la modă care arată perfect pentru a fi cea mai seducătoare în sezonul sărbătorilor. Se pare că a fi vedeta campaniei Burberry a fost strălucirea de care avea nevoie Shakira. La câteva săptămâni după imaginile firmei britanice care au făcut înconjurul lumii, columbiana și-a făcut apariția pe rețelele de socializare arătând mai bine ca niciodată.

De data aceasta, ea a lăsat în dulap piese vestimentare cu imprimeu nova check și a optat pentru ceea ce, pentru ea, sunt de bază.

Cum să porți o bluză cu decolteu decupat și pantaloni în stilul Shakirei?
În ultimul videoclip pe care l-a postat pe Instagram, Shakira, din Barranquilla, poate fi văzută dansând în ritmul ultimei sale lansări muzicale, Monotonía, o bachata despre ruperea unei relații. În secvență, artista poartă o bluză cu un decolteu decupat care se extinde de-a lungul trunchiului, ținută în loc de cercuri; l-a combinat cu niște pantaloni cu imprimeu pe el. 

Ceea ce la un moment dat a fost o tendință controversată, astăzi este una dintre cele mai des întâlnite în piese, de la topuri (cum ar fi cel al lui Shakira) până la rochii. Ne referim la decupaj, acele deschideri care servesc la dezvăluirea unui pic de piele fără a fi nevoie să apelezi la tipicul decolteu adânc. Sunt o moștenire a modei Y2K, desigur, și puține celebrități nu au cedat să o poarte.

Deși ar putea trece pentru un detaliu prea tineresc, mai mult de o personalitate în vârstă de 40 de ani a îndrăznit să parieze pe decupaj. Uită-te doar la Kourtney Kardashian care se plimbă cu Travis Barker în Los Angeles sau la seria de ținute pe care Eva Longoria le-a purtat la Festivalul de Film de la Cannes 2022.

Unde am văzut tendința decolteului decupat?
Adevărul este că un top precum cel purtat de interpretul Inevitabil este cel mai inspirator pentru sezonul sărbătorilor care urmează să înceapă. La fel ca șoldurile Shakirei, nici podiumurile nu mint și astfel, decolteul decupat este alternativa ideală pentru a atrage toate privirile. Sunt multiple exemple, de la Christian Siriano, prin Coperni și Prabal Gurung.

Distribuie articolul: