După evoluția pe scena primei semifinale a concursului Eurovision Song Contest, care avea să le aducă un loc de cinste în finală, băieții din SunStroke Project au mers în Green Groom. Acolo, unul dintre cei 3 prezentatori ai show-ului i-a luat la întrebări, iar în centrul atenției a fost nimeni altul decât saxofonistul Serghei Stepanov.

Prezentatorul din culisele concursului le-a reamintit spectatorilor că SunStroke Project a avut și în trecut o evoluție la Eurovision Song Contest. Se întâmpla în anul 2010, la Oslo, Norvegia, atunci când țara noastră a fost reprezentată de către Olia Tira, cu piesa „Run Away”. Echipa lor a ajuns în finală, clasându-se pe locul 22.

Participarea trupei SunStroke Project la cel mai mare concurs de muzică din Europa le-a adus băieților un succes enorm. Mai mult, după ESC, „Run Away” a devenit subiectal unui major internet meme, referitor la evoluția saxofonistului , care a fost numit „Epic Sax Guy în clipuri pe YouTube.

Sunstroke Project i-au făcut pe toți să danseze! Vezi evoluția reprezentanților țării noastre în semifinala ESC 2017 (Video)

A fost montat chiar și „Epic Sax Guy 10 hours” – un clip lung de 10 ore, ce rulează unele și aceleași momente, în care Sergey cântă la saxofon și dansează în același timp. Acesta a adunat peste 17 mln de vizualizări în 5 ani.

Aseară, prezentatorul din Green Room a ținut să menționeze acest fapt, bucurându-i pe fani cu faptul că Epic Sax Guy s-a întors. Văzând acestea, Sergey s-a ridicat, și-a luat saxofonul și a interpretat live un fragment din „Run Away”.

Suntem în finală! Sunstroke Project au acces în finala Eurovision 2017

Momentul a fost filmat de către telespectatori și publicat apoi pe Instagram:

Dit pak je dan toch even mee. #epicsaxguy #esf17

A post shared by Niels Vink (@nielsvinkstagram) on

On wrócił !!!!!! #epicsaxguy

A post shared by Zamknięte (@z_a_m_k_n_i_e_n_t_y) on

Foto: Instagram