Într-un interviu recent cu vlogger-ul de beauty, Nickkie Tutorials, Selena Gomez a vorbit deschis despre viața ei amoroasă, făcând mai multe dezvăluiri inedite despre fostele sale relații.

Vedeta a povestit că este foarte greu să găsești un partener în carantină, dar aceasta nu este o invitație pentru bărbați, căci Selena Gomez vrea să se bucure mai mult timp de viața de femeie singură.

Aceasta a format un cuplu cu bărbați celebri, cum ar fi Orlando Bloom sau The Weeknd, însă, cea mai importantă și mediatizată relație a sa a fost cu Justin Bieber, ce este acum căsătorit cu Hailey Baldwin.

„Amuzant este faptul că lansez piese în care afirm că îmi doresc un iubit…dar nu vorbesc serios. Bărbații presupun multă muncă.”, a zis aceasta, argumentându-și alegerea de a nu avea o relație în acest moment.

Cât despre fostele relații, cântăreața a afirmat: „Toți foștii mei iubiți cred că sunt nebună, dar mie nu îmi pasă.”

Ce partener își dorește cântăreața

În urmă cu doar câteva luni, Selena dădea un interviu pentru Capital Fm, iar Jason Derulo o întreba ce își dorește de la un viitor partener. „Care este sfatul tău pentru un bărbat ce întâlnește pentru prima oară o femeie? Cum ar trebui să fie abordarea sa?”, a întrebat Derulo.

„Îmi place să stau în grupuri. Mă simt confortabil dacă este cineva pe care îl cunosc deja. Mi-ar plăcea să mă abordeze cât mai natural posibil. Și sper că oricine ar fi, să fie interesat de mine, nu de numele meu. Este destul de greu, dar așa e cel mai bine”, a răspuns Selena.

„Chiar din primele 5 secunde pot să spun dacă intențiile cuiva nu sunt sincere. Mi-ar plăcea un bărbat amuzant, nu arogant. Să îi placă aventura, să se joace, dar, totuși, să fie cu picioarele pe pământ și liniștit.”, a adăugat artista.

Sursa verdict.ro

Distribuie articolul: