Selena Gomez este pe coperta reviste americane Allure. Vedeta a revenit în forță mai întâi cu muzica și noile videoclipuri, iar acum și-a lansat propria linie de cosmetice. Cântăreața s-a machiat singură pentru poza de copertă, iar pentru coafură a ales să se inspire de la Frida Kahlo. 

Vedeta a povestit încă o dată de bipolaritate și spune că va continua să facă asta pentru a fi un exemplu pentru cei care se luptă această boală.

„Peste mulți ani în care am trecut prin multe am înțeles că sufăr de bipolaritate. Mi-am dorit să știu totul despre această tulburare și asta m-a scăpat de frică. Am comparat asta cu frica mea din copilărie de tunet, atunci mama mi-a cumpărat mai multe cărți și mi-a spus: „cu câte o să știi mai multe despe asta cu atât o să te temi mai puțin”. 

„Eu mereu am fost foarte emotivă, dar nu știam cum că controlez asta. A fost foarte complicat. Dar imediat ce am aflat cine sunt și de ce sunt așa am început să fac față situațiilor. M-am simțit comfortabil să știu că nu sunt singură și de asta nu o să încetez să vorbesc despre bipolaritate. ”

Foto: Micaiah Carter/Allure

Distribuie articolul: