Deși nu mai postează nimic deja de 6 săptămâni, Selena Gomez devine oficial cea mai apreciată personalitate de pe Instagram. Vedeta devine astfel primul utilizator al rețelei care se bucură de o asemenea popularitate.

După ce a devenit prima persoană atât de populară pe Instagram și a reușit această performanță la vârsta de 24 de ani, Selena Gomez va primi cu siguranță un premiu din partea Guinness World Records.

Despre succesul său virtual, internauții au început să-și pună întrebări încă vara trecută, când Selena a început să se apropie cu pași grăbiți de recordul său de popularitate. Așadar, secretul succesului său se trage din postările bine produse, frecvența cu care le reamintește fanilor de existența sa (nici prea des, nici prea rar) și capacitatea de a face astfel de postări fără sprijinul unui manager de social media.

Tot ce apare pe pagina ei oficială de Instagram este postat de însăși Selena.

One of my favorite nights on tour

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Cântăreața de 24 de ani a declarat cu fiecare ocazie că scopul ei nu a fost să devină lider, ci mai degrabă spunea că Instagram-ul este platforma ei socială favorită.

Alte vedete care îi calcă pe urme, la capitolul notorietate în această rețea, sunt nume ca Taylor Swift (91,6 milioane de abonați), Beyoncé (85.5 mil.) și Kim Kardashian West (83,8 mil.).

Selena este absentă de pe Instagram în ultima vreme. Artista este internată pentru două luni la o clinică de reabilitare pentru femei, situată pe Coasta de Est, unde pacientele vin în special pentru a scăpa de depresie.

@revivaltour

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Foto: Instagram

 

Distribuie articolul: