Selena Gomez a petrecut weekendul dedicat Zilei Independenței SUA împreună cu prietenii ei. Aceaștia s-au odihnit pe un iaht. Weekendul nu s-a lăsat, însă, și fără de zvonuri despre o posibilă nouă poveste de dragoste.

Paparazzi au filmat vedeta împreună cu un grup de prieteni, în timp ce se aflau pe un iaht din Los Angeles. Printre aceștia s-a numărat și producătorul de filme italiane și canadiene, Andrea Iervolino, în vârstă de 33 de ani, cu care Selena se cunoaște de câțiva ani. Prin prezența acestuia pe iaht, au fost și mai mult alimentate zvonurile despre un posibil roman între cei doi.

Vedeta apare într-o jachetă voluminoasă, împodobită cu piele de oaie. Însă, cu numai câteva ore mai târziu, Selena s-a schimbat într-un costum de baie și a ieșit la bronzat.

În ciuda faptului că în imaginile proaspete apărute în presă (suprinse de paparazii), Gomez și Iervolino s-au comportat destul de normal, fanii au remarcat o legătură strânsă între ei, ce durează de câțiva ani. Selena și Andrea s-au întâlnit în 2016, în timp ce lucrau împreună la un film. În 2019, au fost împreună în Italia, unde au călătorit și au sărbătorit ziua de naștere a vedetei.

Amintim că Selena Gomez nu a mai anunțat vreun roman sonor, după despărțirea de Justin Bieber în 2018. Această relație a traumatizat-o foarte mult pe vedetă, ea însăși repetând despre acest fapt în diverse interviuri.

După o pauză destul de lungă, Gomez a încetat să mai divulge jurnaliștilor detalii din viața sa personală. Oamenii din cercul apropiat al vedetei au remarcat că nu se întâlnește cu nimeni și se simte confortabilă singură.


Foto: Legion-media.ro
Sursa: spletnik.ru

 

Distribuie articolul: