Pe canalul oficial de Youtube al companiei „Hulu” a fost lansat trailerul original pentru serialul „Only Murders in the Building” („Doar ucigași în clădire”), în rolurile principale fiind: Selena Gomez, Steve Martin și Martin Short.

Actorii principali ai acestui serial polițist de comedie sunt uniți de interesul lor pentru criminologie și omoruri. Însă una este să citești despre crimele din cronici și de pe forumurile specializate, dar alta este să începi tu însăși o anchetă! Și exact asta vor face colegii de cameră din Upper West Side, convinși cu fermitate că, cauza morții unuia dintre chiriași a fost o crimă.

Alți rezidenți ai complexului de elită cad sub suspiciunea eroilor, iar detectivii amatori intenționează să dezvăluie toate secretele.

Lansarea serialului este programată pentru data de 31 august. Mai mulți regizori au lucrat la acest film, printre care: Jamie Babbitt, Sherine Dubis, Gilian Robsepierre.

O parte din filmări au avut loc chiar pe străzile din New York, așa că datorită paparazzi a fost posibil să urmărim cum au derulat filmările. Nu a existat nicio îndoială că o vom vedea pe Selena Gomez în trailer în ținute colorate.

Sursa: spletnik.ru

Foto: captură de ecran