Puțini au fost la curent cu ședința foto la care cuplul BrAngelina a acceptat să participe recent, pentru o publicație italiană. Ședința foto vine după o distanță semnificativă de când cei doi nu s-au mai lăsat fotografiați împreună pentru pentru publicul larg. Cât de mult s-au schimbat actorii, vedeți mai jos. 

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au aflat pe coperta lunii trecute a revistei italiene Vanity Fair, iar titlul care însoțea imaginea lor, pe prima pagină, a fost „Angelina & Brad Felici di amare” (trad. aprox.: Angelina și Brad, fericiți în dragoste). Cei doi acceptaseră provocarea unei ședințe foto în contextul filmului „By the Sea” (unde au jucat ambii), premiera căruia rula în cinematografe.

564b36071600002d0026d84b

Nimeni n-ar fi crezut că pentru o ședință foto comună, Angelina avea să opteze pentru o rochie azurie, de mătase, iar Brad – pentru un tricou banal, asortat cu pantaloni clasici.

Autorul ședinței foto care va rămâne pentru totdeauna în isorie, este nimeni altul decât legendarul Peter Lindbergh. Fotograful de origine poloneză a adunat în portofoliul său o mulțime de portrete în alb-negru, cu celebrități.

angelina-jolie-and-brad-pitt-photoshoot-for-vanity-fair-magazine-italia-november-2015-_2

Pe 18 decembrie, soțul Angelinei Jolie și-a sărbătorit ziua de naștere. Starul de la Hollywood a împlinit 52 de ani.

Foto: Peter Lindbergh, pentr u Vanity Fair Italia

Distribuie articolul: