Secretul celei mai bune marinade pentru grătar. Obții o friptură fragedă și aromată

-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/05/1200px-FB-Celebrate-an-Isagenix-Australia-Day.jpg
800
420
Articole recomandate
- prev
- next
Răsfăț culinar pentru toată familia: macrou aromat la cuptor
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/11/2338.jpg
687
429
În momentele în care vrei să te răsfeți cu o mâncare gutoasă, ușor de preparat și, mai ales, nu foarte complicată, prepară macrou la grătar. Este o mâncare pentru cei care vor să g...
Ruladă de carne. Rețeta simplă care te va cuceri de la prima gustare!
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/11/e4d8bc84d67f47de7248d4ed261ea9a3.jpg
800
445
Este felul principal perfect alături de o garnitură de orez, care este nu doar delicios ci și arată bine. O veți savura cu plăcere!
Ingrediente:
1 kg carne porc,
3 cast...
Piept de pui cu oțet balsamic, servit pe pat de orez
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/07/shutterstock-piept.jpg
800
533
Oţetul balsamic a pătruns puternic şi pe piaţa românească, înlocuindu-l în multe dintre reţete pe cel de vin sau de mere. Originar din Modena, Italia, reţeta lui a fost mult timp s...