Secretul celei mai bune marinade pentru grătar. Obții o friptură fragedă și aromată

-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/05/1200px-FB-Celebrate-an-Isagenix-Australia-Day.jpg
800
420
Articole recomandate
- prev
- next
Piept de pui cu oțet balsamic, servit pe pat de orez
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/07/shutterstock-piept.jpg
800
533
Oţetul balsamic a pătruns puternic şi pe piaţa românească, înlocuindu-l în multe dintre reţete pe cel de vin sau de mere. Originar din Modena, Italia, reţeta lui a fost mult timp s...
Rețetă. Pulpe de pui la cuptor în marinată de usturoi, lămâie și muștar
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2023/03/pulpe-480x720.jpg
480
720
O rețetă simplă de pulpe de pui la cuptor cu cea mai bună marinată de usturoi - lămâie - muștar, care este ușoară și excelentă. Urmați rețeta pentru a face cele mai gustoase pulpe ...
Macrou la grătar cu legume. O mâncare ușoară
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2019/07/instanews-19.png
776
511
Vă propunem o idee de mâncare uşoară care nu necesită mult timp de preparare.
Ingrediente:
Pentru grătar:
4 pești macrou
2-3 linguri ulei
piper
sare
usturoi
z...