Instagram este un mare mall virtual în care ar trebui să fii și tu prezent – este ideea de căpătâi a acestei cărți. „Secretele marketingului pe Instagram” e pentru oricine vrea să-și dezvolte prezența pe Instagram și să capitalizeze pe influența sa socială. Dacă vrei să ai mai mulți urmăritori activi, aduși în mod organic, care să interacționeze cu profilul tău, atunci această carte este pentru tine. Informațiile prezentate aici sunt utile, scurte și la obiect.

De ce ai nevoie de această carte?

Facebook moare an de an, în timp ce modul de funcționare și algoritmii Instagram sunt mai trendy ca niciodată! Această rețea de socializare a devenit, în timp, un loc bun pentru companii și influenceri: ca să fie văzuți, să construiască o comunitate de fani și să-și promoveze produsele sau serviciile. Așadar, cum reușești să fii vizibil și relevant pe Instagram? Captând atenția a cât mai mulți oameni, pentru cât mai mult timp. Or, mulți merg pe Instagram ca să fie văzuți și să impresioneze. Însă mulți ajung pe Instagram și ca să cheltuie. Văd ceva, sau li se recomandă ceva wow și cumpără.

Cum i se potrivește această carte?

 1. Influencerilor și celor care vor să devină influenceri;
 2. Celor care au o afacere online;
 3. Celor care au o afacere offline;
 4. Celor care prestează servicii;
 5. Celor ce vând produse.

Ce informații vei găsi aici:

 • Cum să pui bazele unei comunități active și puternice pe Instagram. Fundamentele strategice și psihologice ale unei comunități pe Instagram.
 • Ce înseamnă să creezi conținut valoros.
 • Șapte metode diferite prin care poți să câștigi 100 urmăritori în 24 de ore.
 • Capcana follow-unfollow și cum o eviți.
 • Cum să construiești „avatarul fanului ideal”.
 • Cum să faci o promovare plătită cu rezultat, pe Instagram.
 • Cum promovezi eficient produsele tale sau altora altora, prin diverse parteneriate.
 • Cum să capitalizezi pe audiențele și nebunia Instagram în 2022.

Acestea este de fapt un ghid practic, care te învață să obții maximum fiind creativ și inovând într-un mod inteligent pe Instagram.

Ionuț Țuța este un antreprenor român din nișa de digital marketing, care are peste 5 ani experiență în domeniu și a reușit să-și creeze o comunitate activă de fani în mediul online prin intermediul conținutului de valoare pe care îl oferă pe rețelele de socializare și prin informațiile gratuite sub formă de e-book-uri publicate în mod constant online. Acesta a lucrat cu sute de branduri de top din România.

Volumul poate fi achiziționat la un preț accesibil pe elefant.md.

Distribuie articolul: