Alisa, fiica cea mai mare a bloggeriței Doina Stratan, este astăzi omagiată! Micuța a avut parte de o frumoasă surpriză organizată de părinți. 

Dimineața omagiatei a fost astăzi una mai specială! Alisa s-a trezit cu multe baloane multicolore, câteva având forma păpușilor LOL. Iar zâmbetul ei a demonstrat cât de fericită se simte.

Ea arată astăzi ca o adevărată prințesă Disney: cu părul auriu și lung lăsat pe spate, ochii albaștri ca și cerul, și cu un zâmbet radiant. Ținuta ei de culoare roz doar a completat această imagine de prințesă și a făcut-o să fie și mai specială în această zi.

La mulți anișori iubire! O ador! Și sunt extrem de fericită că a ales să fiu eu mama ei”, a fost mesajul pe care l-a scris Doina Stratan pe rețelele de socializare.

Tortul Alisei a fost la fel de special ca ea, parcă rupt din povești, cu multe bezele și bombonele colorate!

Întreaga comunitate de mii de urmăritori a Doinei Stratan a ținut să o felicite pe fiica acesteia: „La mulți ani păpușicăi tale, Doinița!”, „La mulți anișori frumoși! O copilărie colorată!”, „Omg cât e de drăguță! Așa mamă, așa fiică! La mulți ani sănătoși și fericiți, frumusețe mică”.