David Beckham, tata a patru copii, retras din fotbal, își ia în mare serios postura de tătic. Atât el, cât și Victoria se dau în mintea copiilor și la propriu şi la figurat. Postările soților de pe conturile de socialzare sunt emoţionante și fac vizibilă noua generaţie de staruri Beckham.

Copiii soților Beckham: Brooklyn, Romeo, Cruz  şi Harper cresc văzând cu ochii. Mărturie stau pozele și imaginile video cu care părinţii lor ne-au răsfăţat, oferin­du-ne frânturi din povestea lor de familie, dar şi felul în care s-au schimbat David şi Victoria, de dragul acestora. Dacă fostul fotbalist îşi face tatuaje drept tributuri celor pe care îi iubeşte, pe fosta Spice Girl am avut şansa rară s-o vedem tot mai sentimentală şi zâmbitoare alături de cei patru juniori ai lor. Şi cum să fie altfel, când sunt rodul unei perechi de superbe care de­montează atât de natural mitul conform căruia cuplurile celebre sunt condamnate la nefericire.

44789-ni-beckhamDacă de ani buni admirăm longevi­tatea unui mariaj atât de echilibrat şi de succes, într-o lume atât de supusă ispitelor şi despărţiri­lor, mai avem un motiv pentru care aproape că-i invidiem pe Becks. Şi nu ne referim la imperiile pentru care-au muncit asiduu, ci la moştenirea lor cea mai de preţ: patru copii speciali, care îm­părtăşesc tot ce-i mai bun din partea părinţilor. E lesne de înţeles de ce fiecare-şi dezvoltă propria personalitate şi împreună se pregătesc să preia cheia imperiului Beckham.

david

david 11

Sursa: Facebook.com