După două divorțuri, dintr-o anumită cauză, Jennifer Aniston continuă să poarte inelul de logodnă pe degetul inelar al mâinii stângi. În America, acest fapt semnifică să fii o doamnă căsătorită. 

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat încă în 2006. Brad a părăsit-o pentru Angelina Jolie, care i-a născut copii și chiar i-a permis să înfieze pe cei adoptați. Uimitor, dar Jennifer a iertat înșelarea lui Brad, iar acum foștii soți sunt în relații destul de bune, se felicită de sărbători și chiar se întâlnesc periodic, dacă să credem presa tabloidă.

Sursă: woman.ru

Totuși fanii acestui cuplu nu se pot împăca cu gândul că aceștia nu sunt împreună și tot caută măcar o mică șansă că relația lor va continua. Din acest motiv ei au început să atragă atenția la orice detaliu din fotografiile proaspete a foștilor soți.

Aceștia au examinat cu atenție fotografiile din ultima ediție anuală al SAG Screen Actors Guild Award, în special fotografia în care Jen și Brad se îmbrățișau cu entuziasm. Și au văzut un detaliu interesant: inelul, incredibil de asemănător cu cel pe care Pitt l-a acordat lui Jennifer în 1999, când cei doi s-au logodit, pe același deget al actriței.

Designul inelului de logodnă a fost inventat de însuși Pitt – o lunetă subțire cu o piatră în centru și o împrăștiere de diamante la margini. O astfel de frumusețe valora o jumătate de milion de dolari.

Sursă: woman.ru

Cu toate acestea, se pare că fanii au greșit: inelul nu a fost un oferit de către Pitt. De departe, seamănă într-adevăr cu cel de logodnă, dar dacă atragem atenția mai bine, devine clar că acesta este doar un inel cu design similar.

Sursă: woman.ru