Conor McGregor a fost reținut pe insula Corsica vinerea trecută. Nu a fost raportat cu ce anume luptătorul a provocat poliția. Detaliile au început să apară cu câteva zile mai târziu și sunt foarte picante.

Luptătorul Conor McGregor, care a plecat într-o vacanță binemeritată, este suspectat de comportament indecent. O anchetă este în desfășurare încă de vineri. Irlandezul a fost reținut pe insula franceză, Corsica, unde se odihnește de câteva luni alături de familia sa – soția Dee Davlin, în vârstă de 33 de ani, copiii Conor Jack (3 ani) și Croy, care s-a născut în ianuarie 2019, precum și cu părinții lui.

De fapt, McGregor a fost înconjurat de mult mai multe persoane: el nu merge la plajă sau la restaurant pentru a lua masa fără echipa de gardieni. Se spune că incidentul care a provocat arestarea luptătorului s-a întâmplat atunci când Conor a fost însoțit de paznicii săi. Deci ce s-a întâmplat?

Potrivit internauților, McGregor i-a arătat „părți intime ale corpului” unei femei căsătorite, fiind în stare de ebrietate intensă, s-a ciocnit cu ea lângă toaletele dintr-un bar din Calvi. Despre victima exhibiționismului se cunosc foarte puține detalii. Se spune însă că are 32 de ani și în Corsica a fost în luna de miere.

Victima a scris o plângere pe 10 septembrie, iar luptătorul a fost reținut pe 12. După un scurt proces, Conor a fost eliberat, dar ancheta este în plină desfășurare. Luptătorul își neagă vehement vina, avocatul îl susține în toate modurile posibile. Anchetatorii colectează informații, declarații ale martorilor și imagini de pe camerele de supraveghere.

Acum, McGregor este obligat să rămână în Franța până la sfârșitul anchetei și stabilirea circumstanțelor.

Sursă: woman.ru