Se pare că zvonurile care circulă în mediul online de mai mult de un an, confirmă că solistul trupei Rammstein și Svetlana Loboda au o relație destul de specială. Till Lindemann a însoțit-o pe Svetlana Loboda la externarea din spital. 

Pe 23 octombrie, artista a fost internată de urgență în spital, iar ulterior a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe rinichi. Această informație a ajuns și la solistul trupei Rammstein despre care se vehiculează că ar fi într-o relație amoroasă cu interpreta, ba mai mult, circulă zvonuri că Till Lindemann ar fi tatăl copilului acesteia.

Vocalistul principal al trupei germane filma un videoclip, dar când a aflat despre starea de sănătate a Svetlanei Loboda, a lăsat totul și a luat imediat zborul spre Moscova.

Pe 30 octombrie, cei doi au fost surprinși de presă împreună, în timp ce artista era externată din spital, ca mai apoi să-și petreacă seara într-un restaurant, împreună cu Eva, fiica mai mare a interpretei, pe care germanul o ține de mânuță. Din imagini se observă că Till este foarte tandru cu Svetlana.

În mai 2018, artista a născut o fetiță care poartă numele Tillda.

Oare acest lucru nu demonstrează că cei doi au o relație mai mult decât specială? Vezi momentul în imaginile de mai jos:

 Sursa video: Youtube.com

Foto: Google.com

Vezi și: Veste tristă pentru fanii Svetlanei Loboda. Artista este internată în stare gravă la spital