Motociclistul se deplasa cu viteză excesivă pe bulevardul Dacia, în preajma Aeroportului. Fata traversa strada, iar el a lovit-o și a fugit de la locul accidentului. 

Nenorocirea s-a întâmplat ieri, 9 mai.

„L-am văzut până la accident, avea peste 140 de km/h, era îmbrăcat în blugi albaștri și încălțat în adidași”, a scris un martor pe o rețea socială.

O altă martoră relatează: „S-a întâmplat totul în fața ochilor mei. Nu dă Doamne nimănui să vadă asta sau să trăiască ceea ce trăiesc fetița și mama ei. Atunci când a lovit-o, motociclistul a fugit spre ea, apoi a dispărut într-o secundă. O cunosc pe mama acestui copil, știu că ea de una singură crește doi copii. Cu siguranță are nevoie de ajutor, căci el a fugit. Am văzut cum și-a făcut cruce atunci când a lovit fetița, sper că el crede în Dumnezeu.”

Potrivit point.md, fetița se află în stare gravă la spital, în secția terapie intensivă. Oamenii distribuie activ pe rețelele sociale video-ul în care apare tânărul, la o stație PECO, alimentând motocicleta. A fost filmat de o camere de supraveghere.