Pe antrenoarea Cristina Onofrei o cunoașteți din o mulțime de articole despre sport și nutriție, dar acum este momentul să vă prezentăm povestea ei mai îndeaproape. Cristina locuiește de mai mulți ani în SUA și acolo a reușit să își împlinească un vis, acela de-a ajuta oamenii. Cum a început cariera sa peste ocean și cum sunt sărbătorile de Paști în Chicago, află în cele ce urmează. 

Anul acesta fac deja 6 ani de când sunt stabilită cu traiul în America.

De curând am luat cetățenia americană și sunt nespus de mulțumită de tot ce s-a întâmplat cu mine în această perioadă. Atunci când am hotărât să plec în America, am știut că vreau să profit la maxim de această experiență. Am dorit să descopăr un alt mod de a privi lumea și trăiesc asta din plin acum. A fost greu la început, pentru că a trebuit să renunț la toate lucrurile cu care eram obișnuită, dar a meritat din plin.

Acum muncesc în orașul Chicago ca antrenor de fitness și nutriționist, recunosc că sunt îndrăgostită de ceea ce fac, depun multă muncă și efort considerabil ca să pot ajuta cât mai mulți oameni.

Împărtășesc sentimentul de  bucurie cu fiecare client în parte pentru fiecare kilogram dat jos, pentru că știu ce sacrificiu este și știu că anume slăbitul sănătos poate schimba viața unui om spre bine.

Îmi lipsește familia, oamenii și locurile de care mă leagă amintiri din copilărie.

Sunt legată de trecut cu fire invizibile, am rădăcini în Moldova, iar sărbătorile nu sunt nicăieri ca acasă, alături de cei dragi. Dorul este un sentiment pe care l-am reprimat adesea și nu-mi permit să-l las să mă domine, pentru că mă distrage de la obiective și ceea ce contează aici – integrarea, performanța, viitorul meu și al familiei.

Însă pot să zic că mă simt o norocoasă că am posibilitatea să zbor acasă cât de des vreau și pot să savurez timpul alături de cei dragi.

Ce ați scrie într-o scrisoare de Paști adresată celor dragi?

Anul acesta scrisoarea de Paști s-ar diferenția de alți ani, pentru că virusul a luat-o razna și se află pe lângă oamenii dragi nouă.

Aș vrea că toată lumea să aibă grijă, să stea în casele lor și să profite la maxim de timpul cu familia și să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai deschisă și mai caldă. Îmbogățiți-vă cu aroma bucatelor tradiționale și cu parfumul florilor de primăvară.

Paște Fericit și o îmbrățișare caldă din America.

Distribuie articolul: