Noul sezon „X-Factor” vine cu schimbări majore atât în ceea ce priveşte juriul emisiunii, cât şi prezentatorii. S-a aflat cine va juriza concurenţii, cine va da note, cine îi va îndruma pe tinerii artişti spre performanţă. 

A trecut un an de zile de când show-ul talentelor nu a mai fost difuzat la TV. Iată că au început deja preselecţiile, doritorii se pot înscrie începând cu data de 7 iulie. „X-Factor” România revine la Antena 1, dar cu anumite schimbări atât la masa juriului, cât şi schimbări legate de prezentatori şi audiţii.

Juriul noului sezon a suferit ceva schimbări. Acesta va fi compus din Delia, Ştefan Bănică, Loredana Groza şi Florin Ristei, iar Răzvan şi Dani se întorc la cârma emisiunii ca prezentatori. Iată că de acum înainte, Carla`s Dreams şi Horia Brenciu nu vor mai apărea în emisiune. Nu îi vom mai vedea în show nici pe Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, vechii prezentatori.

Audiţiile de anul acesta se vor desfăşura numai la Bucureşti, începând din 07.07.2020. Decizia de a ţine audiţii doar în București a fost luată pe fondul restricţiilor impuse de pandemie, scrie okmagazine.ro

Distribuie articolul: