După ce a devenit primul serviciu de streaming care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film cu pelicula “CODA” la gala organizată de Academia de film americană, compania Apple Original Films a anunţat că va produce “Project Artemis“, un lungmetraj regizat de Jason Bateman în care rolurile principale vor fi interpretate de Scarlett Johansson şi Chris Evans.

Scenariul acestei producţii descrie o serie de evenimente din cursa pentru cucerirea spaţiului. Acesta este cel de-al doilea proiect Apple la care va participa actriţa Scarlett Johansson după filmul “Bride“.

Scarlett Johansson şi Chris Evans au apărut împreună în mai multe filme produse de Marvel Studios, în care au interpretat personajele Black Widow, respectiv Captain America.

Actriţa americană va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în “Asteroid City“, un film regizat de Wes Anderson, iar Chris Evans în producţia Pixar “Lightyear“, ce va fi lansată pe 17 iunie, precum şi într-un film produs de Netflix, “The Gray Man“, care va avea premiera în a doua parte a acestui an.

Amintim că Apple a câştigat duminică seară trei premii la gala Oscar cu filmul “CODA”, care s-a impus la categoriile “cel mai bun lungmetraj”, “cel mai bun actor în rol secundar” şi “cel mai bun scenariu adaptat”.

Sursa: wall-street.ro

Distribuie articolul: