Actrița din „Văduva Neagră” Scarlett Johansson și actorul și scriitorul Colin Jost au avut parte de o ceremonie discretă weekendul trecut. 

„Suntem încântaţi să dăm vestea că Scarlett Johansson şi Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate şi cei dragi, respectând regulile de siguranţă Covid-19. Dorinţa lor de nuntă a fost să ajute într-un mod care să conteze pentru persoanele în vârstă vulnerabile în timpul acestor timpuri dificile”, ”, a anunţat pe contul de Instagram Meals on Wheels, o organizație caritabilă dedicată persoanelorcare nu se pot deplasa pentru a-şi achiziţiona hrană în perioada de pandemie. Totodată, reprezentanţii actriţei au confirmat vestea frumoasă.

Scarlet Johnsson şi Colin Jost sunt împreună de trei ani, iar îspre sfârșitul primăverii lui 2019 s-au logodit. Dacă pentru Colin este primul mariaj, atunci Scarlett s-a căsătorit pentru a treia oară.

Actrița a fost căsătorită cu Ryan Reynolds în perioada 2008-2011 și cu omul de afaceri francez Romain Dauriac din 2014 până în 2017, cu care are o fetiță, Rose Dorothy.

Foro: GettyImages

Distribuie articolul: